tisdag 7 maj 2013

Unilevers nya deo - Axe anarchy

Denna ska köpas bara för sitt namns skull! Axe ska ha en gyllene elogé för denna nylansering - även fast de kopplar anarki till kaos. Går man in på lanseringens hemsida och läser den crowdsourcade serien där är det dock mer, surprise surpise, sex som förknippas med anarki - en ny parfym har tagits fram i laboratorium vilken får alla som luktar på den att tappa alla sociala hämningar och idka vild älskog med personer i närheten, till och med främlingar, och det är såklart Axes logga på sprayen förekommer i serien. Tre personer går ihop och bildar anarchy girls som ser det som sitt uppdrag att få ut parfymen i världen - men de motarbetas av ett illuminatiliknande sällskap samt, såklart, ett stort ondskefullt företag.



Jag har då inget problem med att folk definierar anarki med ovanstående scener.  
Unilever kan skicka ersättning till bitcoinadress: 1KWqvAd5z4S4Yh2H6y5f3kUnAGPxZmoAtV

söndag 5 maj 2013

R.I.P.D - vämjelig filmtrailer

Motbjudande hur långt det har gått, det är så out in the open - huvudpersonen är en polis som dör och kommer till himlen. Där blir han rekryterad till RIPD - Rest In Peace Department - som försvarar oss levande mot "bad souls that has escaped judgment" (vanställda lik/monster som är en fara för allmänheten.... typ).

De försvarar oss!!!!
Det äckliga är att RIPD liknar USA:s statliga polis på pricken, de har brickor som ser exakt ut som amerikanska polisens osv. En stat styr alltså också i himlen! Staten likställs med gud som skyddar oss från allt ont. Det är ingen ny tanke, jag vet, men som sagt det är så ofattbart öppet i den här filmen så det finns inte. RIPD jobbar till och med genom att posera som amerikanska statens agenter genom att anta annorlunda kroppar och låtsas vara från verkliga department of health i sitt uppdrag att gripa de onda - i himmelriket existerar det alltså inte bara en stat utan den använder sig dessutom av den värdsliga statens auktoritet i sina operationer på jorden. Därigenom legitimeras den värdsliga från högsta tänkbara nivå.


Liberterianer med högt blodtryck varnas för att
kolla på nedanstående trailer. Speciellt religiösa anarkolibertarianer.