tisdag 19 juni 2012

Läs Ordning och anarki ffs! :)

Bloggen Ordning och anarki, driven av min vän Carl Jakobsson, har nu blivit ännu bättre. Nu har han nämligen sammanfattat allt han skrivit sen 2008 i ett enda överskådligt inlägg! Där finns hur mycket bra som helst. Så medans jag tar mig själv i kragen och ordnar upp mitt liv så finns där 4 års blogginlägg av en av de absolut bästa svenska libertarianska skribenter att läsa.

5 kommentarer:

 1. Såg det och blev glatt överraskad. Det mesta på ordning och anarki är för esoteriskt för mitt tycke så jag brukar mest skumma den, men jag inser ju att det ligger ett enormt värde i det arbete CJ gör. Tillsammans kan vi lägga grundarbetet för ett liberalare sverige, precis som Ron Paul har gjort i USA. Liberala partiet for riksdag 2014? Man måste våga drömma, och drömma stort.

  CJ du äger. Svenska frihetsrörelsen tackar dig för din enorma underbara insats. Keep up the good work.

  SvaraRadera
 2. Men det är bra att den är lite esoterisk, vi har alltid ett långt välskrivet inlägg på svenska att hänvisa till och behöver inte skriva det själva! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har för mig att det esoteriska syftar på det fördolda; de argument som man inte visar upp för allmänheten direkt innan de blivit invigda. Ofta med en viss negativ konnotation, eftersom de flesta politiska rörelser har haft någon baktanke (1. få makten, 2. behålla den, 3. strunta i att infria alla löften man gett folk). Men, för vår del så tänker jag mig att vi tjänar mest på att visa upp våra esoteriska argument, då jag gissar att vi tjänar mest på att visa vad vi verkligen tycker och anser. Att skriva esoteriskt är skoj. :-)

  Tack för komplimangerna! Idag skall jag banne mig skriva något ännu bättre. :D

  SvaraRadera