fredag 21 juli 2017

Vägen ut - en guide

Att knulla snygga kvinnor, ha frihet och rikedom är det jag föreställer mig att du vill ha. Att det är det du drömmer om, fantiserar om, har som sista tanke innan sömnen tar vid. Att vara där uppe.

Tyvärr är samhället konstruerat så att endast en liten del av alla lyckas uppnå det, resten får nöja sig med den frustrerande insikten om att de inte har vad som krävs, att det aldrig kommer ske. Inte i sverige.

För jag antar att du kan jobba hur hårt som helst på att bli karismatisk och att du statistiskt sett misslyckas. Att bli rik är ännu svårare då du tävlar med så många andra. Andra som har fördelar du inte har, andra som sett till att statens hårda handske hindrar dig från att konkurrera med dem.

Jag håller mig för tro att vi i grund och botten fortfarande är jägare. Pengar kan omvandlas till resurser, det är därför vi tar oss upp om dagarna, sätter oss på tuben eller i bilen, och jagar pengar - istället för piggsvin.

Den moderna mannen jagar frihet, pengar och kvinnor. Om ett ställe är överjagat är det enklast att byta område. Och det går faktiskt för första gången på tiotusentals år för kreti och pleti att inta bara flytta en ort bort, eller en stad, eller ett land, utan en hel kontinent.

En kontinent bort där friheten är större, din person och pengar är värda mer och, där du inte bara är mer åtråvärd bland kvinnorna, utan åtråvärd. Den mest inbitna datornörden med social fobi, ja rentutav oattraktiv personlighet, kommer finna att flera möten per vecka är möjliga med kvinnor som inte bara är över den klass han kunde ordna i sverige, om några, utan faktiskt objektivt sett snyggare – och oförstörda av feminismen. Huvuddemoner är ingen ursäkt för att inte fly sverige, psykiatrikerna och psykologerna är privata, bättre och billigare.

Min okarismatiska programmerare till vän tar hem var fjärde date, och det är för att han inte gillar 50% av dem.

Så, om du är trött och förbannad på att behöva skämmas över att vara en svensk vit man i en nation som kuvat dig till feminint beteende och som förlorat respekten för dig, om du är trött och förbannad på svenska kvinnor som trampar på dig, eller om du tillhör en etnicitet som de inte är vidare intresserad av, om du är trött och förbannad på att arbeta i den privata sektorn och därmed skapa värde, varav 70% tas från dig för att finansiera kvinnorna inom den offentliga - för majoriteten, 73% , utgörs av kvinnor - som, vore det inte för den privata, inte ens kunde existera och som systematiskt och slentrianmässigt, styrda av en bunt manhaftiga feminister, ger uttryck för en åsikt som därtill hotar din ställning genom att vara för inflödet av tiotusentals människor från en annan stam (där 80% bara råkar vara unga män) och där du dessutom tvingas betala för det med värdet som tas från din egen kropps arbete, eller om du helt enkelt bara är en loser, ja då är jag här för att visa dig att, det finns det en väg ut.

Om du vill komma bort från allt svenskt kjäbbel, från den kollektiva oron över inflödet av alla diametralt främmande människor, från den miserabla stämningen på stan och i kollektivtrafiken, från nordvinden och jante, från att inte hitta parkering, ja då är jag här för att visa dig att, det finns det en väg ut.

Om du vill ha större frihet, om du vill kunna hitta en kvinna som går med på ett öppet förhållande, kunna leva som dem på Östermalm - ha någon som tvättar åt dig för 10 kr, städar för 50, handlar mat för 20, lagar mat för fem kr i timmen, masserar dig för 50 eller någon som levererar matlådor till din dörr för 35 kr per låda - om du vill gå på bitcoinmeetups och lära från den lokala miljonären och andra föregångare till dig själv, och framförallt om du vill sluta vara en fantiserande libertarian, sluta läsa om frihet på facebook och på misses, och göra det handlingsbara och, tror jag, hedersvärda och seriösa, då är jag här för att visa dig att, det finns det en väg ut.

Har du tänkt på varför du gör allt detta själv? Varför du inte utbyter pengar med ett barn, en tonåring, en pensionär eller en tiggare som, för låt säga 50 kr, handlar åt dig? Jag menar, för dem är det säkerligen mer värdigt än att tigga, kränga tvekvärdiga Bingolottor och säkerligen mer lönsamt också. Svaret är att människor inom staten motverkar och beskattar kommersiell verksamhet så att priset på dessa tjänster befinner sig över den nivå där du hellre gör det själv.

Så vad säger du? Känns det som om att det är dags, efter alla dessa år, att sluta drömma om ökad frihet, och att börja leva ökad frihet?

Jag ska visa dig hur du gör det möjligt, och jag föreställer mig att när du väl upplevt det andra livet, det nya livet, då kommer du få motivationen till att vilja göra det permanent.

Den förlovade staden

Inom finansvärlden finns det en term, arbitrage. En term som i ordets strikta mening avser en möjlighet att "låsa in" en affär som drar nytta av två eller flera marknaders olikheter i prissättning. I vissa fall ser man ordet arbitrage använt aningens lösare i meningen att innefatta all form av riskfri och omedelbar vinst.

Att flytta och bo utomlands är ett sätt den vanliga personen kan göra det på.

Beläget en kontinent bort finns ett område, som förmodligen är världens bästa för att börja med.

Det är vad vi kallar en stad.

En stad som är anpassad för västerlänningar med bra sjukhus, infrastruktur och nattliv.

En stad med alla bekvämligheter hos en svensk storstad, där det är säkert och internet är hyfsat, där det finns gott om bra caféer, co-working spaces (ett kontor med den stora skillnaden att du inte behöver associera med någon du inte gillar) att arbeta från och där kvinnorna är feminina, fria från destruktiva och onaturliga föreställningar.

En stad där en krona motsvarar 4 enheter av den lokala valutan.

Låt det sjunka in en stund, 250 kr motsvarar alltså 1000 enheter - det betyder att för att leva som en viking behöver du 334 kr per dag, inklusive hyra. En tillagad måltid kostar 10 kr, öl 20 – 30 kr, att hyra scooter i en månad 515 kr. Har du inte körkort? Kan du cykla i trafiken kan du köra moped, som trots allt är en motoriserad cykel, ta annars en taxi för 25 kr eller åk kollektivt för fem. Kör utan körkort, betala boten på 80 kr eller säg att du betalar i polisstationen, polisens insamling av den på plats är ändå illegal, varav de lär säga åt dig att åka och betala den och sedan komma tillbaka, men det gör du naturligtvis inte.

Finansiering

För att kunna genomföra bytet av jaktområde behöver du börja jaga pengar via Internet, och det råkar vara ödets ironi att hos samma stat som tvingat dig att finansiera ditt eget förfall, finns vägen ut. Kombinera detta med arbitrageprincipen och du och dina pengar ökar i värde, friheten ökar som en följd av det.

Här kommer några lösningar på hur du kan finansiera boendet utomlands.

Finansieringsförslag # 1 - redovisa information
Här utnyttjar du välfärdsstaten för att flytta från sverige, på samma sätt som MENA-männen utnyttjar den för vägen in.

Arbetsgivare kan inte lagmässigt neka dig tjänstledigt om orsaken är att du ska studera. Ansök till en komvuxkurs på distans.

Har du inte ”tagit studenten” och är över 25 eller fyller det i år? Utmärkt. Utnyttja välfärdsstaten som stulit från dig i hela ditt liv och sabbat dina möjligheter. Från en liten organisation med förkortningen csn fixar du 6600 kr per månad för att redovisa information som är enkel att lagra in, och lyssna på detta: de skickar samma summa pengar oavsett om du redovisar information på deras lägsta godkända nivå som på den högsta. Socialism i ett nötskal.

Dessa 6600 kr går i sig att leva på.

Kurserna information och kommunikation samt friskvård och hälsa lade en annan till exempel totalt ner 37h timmar på. Det inkluderar alla uppgifter samt repetition inför examen. Detta var utsträckt på 61 dagar med redovisning ungefär varje månad, vilket blev i genomsnitt 1h och 40 min per dag eller 11 h och 30 min per vecka. Det innebär en timinkomst på 351 kr. Skattefritt. Inte illa för något som ska kräva 40 timmar per vecka.

Om du ”tagit studenten” kan du fortfarande kamma in 2848 kr per månad.

Eller hitta någon utan studenten, erbjud honom en del av bytet för att registrera sig. Köp ett falsklegg från darkweb ("mike" på abraxas och alphabay sålde körkort, båda är nu nere men han kan finnas annanstans) eller köp ett på den ökända gatan i staden du kommer mellanlanda i för 200, som du använder en gång i slutet av kursen över webbkamera.

Enkla distanskurser är:
 • Information och kommunikation 1 & 2
 • Datorteknik
 • Datorkunskap
 • Persondatorer
 • Programhantering 100p
 • Administration 1 100p
 • Administration 2 100p
 • Information & layout 1 100p
 • Information & layout 2 100p
 • Reception 1 100p
 • Reception 2 100p
 • Människans språk 1
 • Grafisk kommunikation 1
 • Näthandel 1
 • Engelska 1- 7 (?)
 • Danska (?)
Franska, tyska, italienska eller kinesiska om du kan dem.

VIssa kursre, som, som engelska och matematik, kräver slutprov på plats i Sverige. Kolla upp det innan du anmälar dig. 

Och vissa uppgifter, som de i grafisk kommunikation, kan du outsourca för några tior.

Det finns en viss subjektivitet i vad som är enkelt så kolla Hermods distanskatalog vad som kan passa dig.

Att läsa kurser bara för pengarna är inget man gör med hedern och själen i behåll ett längre tag, men när du är på plats kommer du ha en massa extra tid och energi till att spana in andra inkomstkällor.

För att outsource kursen, maila themand811@gmail.com.

För att få reda på vilken skola som har möjlighet till slutprov på distans i Stockholms kommun, maila themand811@gmail.com
 
Kolla piratebay efter kursböcker.

Finansieringsförslag # 2 - hyra ut bostad
Att hyra ut sin bostad kan vara oerhört lönsamt, speciellt i storstäder där den socialistiska politiken med pristak (maxhyra) förånansvärt lett till brist, som ökat priset (efterfrågan är mycket större än utbudet, gymnasienivå här, skärpning politiker!). Under sommaren kan du, beroende på läge, kamma in tiotusentals kr per månad via uthyrningstjänster, en kontinent bort, efter att städarens ersättning betalats ut. Skattefritt upp till 40 000 kr.

Utmärkt videokurs med det du behöver veta. Inkluderar förfarande för att anställa assistent, hur du ska få nöjda gäster och färdiga mallar. I kursen nämns att du ska sätta ut en jobannons i jakt efter en städare vilket dock kan kosta en del. Sök på blocket.se och grannar.se efter personer som annonserar om städtjänster och föreslå upplägget.

Köp ett nyckelskåp för att hantera nyckelöverlämnandet, förslagsvis Masterlock 5400D från eBay eller Tradera. Bluetooth modellen verkar även intressant.

Maila themand811@gmail.com för en bra städare till bra pris i Stockholmsområdet.

Airbnb är den klart bästa uthyrningstjänsten.

HomeAway, TripAdvisor och Booking.com är två andra godkända tjänster. De två sistnämnda fungerar dock inte med nedanstående tjänst. 

Använd beyondpricing.com, en tjänst som ställer in priserna åt dig baserat på datum, lokala evenemang med mera. Där kan du även se vad bostäder i ditt område har för pris 

Ett alternativ är andrahandsuthyrning, som kan vara fullt tillåten men inte lika lönsan (beroende på hur mång gäster per månad du kan få). Att hitta utlänningar ger mer betalt.

Finansieringsförslag # 3 - prata Engelska
Cambly.com ger dig 10 $/ 87 kr per timme för att föra konversationer på engelska genom Skype. För 22 timmar per vecka har du kammat in din månadsbudget.
 
Det råkar var en bonus att samtliga alternativ även innebär nolltaxering till svenska staten.

Några utgifter

Tillstånd 60 dagar: 350 kr*1

För att ta dig dit krävs endast 1800-2500*2 kr. Vaccin på 1000  - 1500 kr är nog smart, transport till staden efter att ha landat går på 125 kr med tåg och 520 kr för flyg. Tre månaders försäkring går på 2500 kr. Nödfond på 12 000 kr är propert vilket du kan låna från csn om du valt finansieringsförslag 1.

8000 kr / månad lever du sedan gott på.

*1 Ta dig till ett kontor i Stockholm, lämna 350 kr, ditt pass och två foton samt ett ifyllt formulärt, hämta inom ett par dagar. Klart.

*2 Med flyg från Norwegian i november.

Ytterligare tillståndsutgifter
Efter 60 dagar kan du förlänga med 30 dagar för 470 kr. När dessa är slut har du tre alternativ.

Alternativ 1
30 dagar: 200 kr
30 dagar: 470 kr
30 dagar: 200 kr
30 dagar: 470 kr

30 dagar genomförs på en dag genom en bussfärd på tre timmar, lite byråkrati, minst en timmes vistelse i det andra landet, lite byråkrati på tillbakavägen, bussfärd tillbaka på tre till sex timmar. 470 kr är för att förlänga detta genom en halvtimmes tur till ett kontor. Denna procedur går att genomföra två gånger.

Alternativ två
60 dagar: 1240 kr
30 dagar: 470 kr

60 dagar kräver buss eller flyg till angränsande land. 470 kr är för att förlänga detta genom en halvtimmes tur till ett kontor.

Totalt 240 dagar för 3400 kr (inklusive tillstånd i Stockholm) , dvs 14 kr per dag. Inte en dålig inträdesavgift.

Båda är beskrivna i detalj i e-boken som kommer längre ner.

Alternativ tre
Om du bestämt dig för en längre vistelse än 2 månader kostar det 1300 kr och ger då 3 månader, eller så betalar du 8500 för ett år för att på pappret träna självförsvar 2 timmar varje lördag och söndag, lektioner som du inte ens behöver gå på. Var tredje månad åker du med person från skolan till ett kontor (30 min restid) för att förnya tillståndet (inkluderat i 8500). Och nej, du behöver inte bevisa dina färdigheter i en cagefight. En engångskostnad för resa till ett avgränsande land och ansökningsavgifter på cirka 1700 kr tillkommer. Så totalt 10 200 kr.

Så nu vet du vad som är möjligt, du är upphetsad och motiverad. Bra. För att genomföra ditt livs val och inte låta det här bli ytterligare informationsintag på internet, ta nu, och jag menar nu, fram ett papper och dra sex vertikala och horisontella linjer så att du får ett nät på 49 luckor. Namnge projektet "vägen ut" och bestäm de dagar i veckan du ska jobba på det, när samt antal minuter. Börja på projektet idag! Skippa gymmet, avboka daten.

På baksidan av pappret skriver du varför du ska göra det, du har gått om anledningar i det här inlägget. Skaffa en röd markerpenna och kryssa varje dag du lyckades. Missar du en dag sätter du en cirkel och ser till att inte missa nästa, efter ett tag kommer du vilja bibehåll kedjan. Om du till exempel valt måndag och onsdag sätter du ett kryss för alla dagar den veckan.Ladda ned Tomighty och foksuera oavbrutet - mobilen av - i 25 min med en paus på fem. Upprepa med en 15 minuters paus per fyra cykler.

Kan du verkligen inte göra det nu? Planera in en tid NU. Ta dig till ett fik, skaffa en kopp kaffe, sätt dig ner och stäng av mobilen.

Här är var du börjar: Digital Nomad Escape Plan

För den ultimata 400-sidiga guidebooken: Nomadguide Chiang Mai. Här är var du fördjupar dig för att spara pengar och tid. Boken är skriven av en något kontrollerande advokat, skippa sektionerna om lagen som bara kommer skrämma dig i onödan. Här står även hur man genomför tillståndsalternativ 1 detaljerat.

Vid det här laget har du fått reda på vilket land det handlar om. Ett land som, föreställer jag mig, har ett lite skamfilat rykte. Jag tror att det är kvinnorna som sett till att det är så på grund av konkurrens, låt inte dem styra ditt öde. För övrigt hjälper det emotionellt att bara se det som en annan del av världen.

Gatan där du köper falsklegg är Khao San Road.

Förrästen, när jag jobbade på det här inlägget uppe på ett berg började en asiatisk kvinna prata med mig. Hon frågade efter ett tag vad jag skrev om och jag berättade att det handlade om hur man kan genomföra en flytt utomlands. Det slutade med att vi tog oss längre upp till en mer privat plats, och gjorde det som vuxna gör.

Kritik

Förräns du har bokat flygbiljett, undvik att nämna dina planer till någon. Jag ringde föräldrarna när jag bordade flyget, då en av dem hade pushat mig till att inte åka vid tidigare tillfälle. Det här beslutet står i direkt opposition mot de val och värderingar de flesta i pyttelilla sverige, som trots allt är i minoritet i världen, håller. Men det är du redan van vid om du följer den här bloggen.

Lycka till

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar