torsdag 12 januari 2012

AFA är nog världens mest patetiska människor

POS (Per-Olof Samuelsson) skriver att en medlem i Liberala partiet blev misshandlad av AFA efter ett möte i Eskilstuna. Han fick spendera natten på sjukhus och några dagar senare fick en kamrat till POS följande handskrivna lapp i brevlådan:

"Som du antagligen vet så misshandlades två medlemmar i ditt parti efter torsdagens distriktsmöte. Detta var endast en liten försmak på vad som kommer att hända om ni gör några fler försök att etablera er i Eskilstuna. Vi kommer aldrig att acceptera liberal politik eller andra angrepp på arbetarklassen, och detta kommer inte att passera er obemärkt förbi.


Vi ger er nu en chans att lägga ner all politisk verksamhet. Om ni inte gör detta kanske just du blir nästa person att bli fysiskt påmind om konsekvenserna av att bedriva en arbetarfientlig politik.


Antifascistisk Aktion"

Vilka jävla idioter, rent ut sagt! AFA står för allting jag hatar, aggressionsvåld, kollektivism och allmän idioti. De är töntiga efterblivna tonåringar som är så fega att de misshandlar en kille, fyra mot en, bara för att han har andra åsikter än de. Och det är händelser som denna som bara förstärker min åsikt att liberala vapenlagar är att föredra; vapen jämnar ut oddsen. Men tills dess att vi kan bära dolda pistoler lagligt på gatan så uppmanar jag alla att lära sig självförsvar.

EDIT: Liberala partiet skriver om det och SvD nämner det också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar