torsdag 3 november 2011

Amerikansk domare misshandlar sin dotter

Jag skrev i förra inlägget att man inte ska lära barnen statens språk, dvs hot och våld. Här har ni en video på en man i usa "uppfostrar" sin dotter genom att slå henne med ett bälte för att hon laddat ner musik på internet. Han talar statens språk flytande, då han jobbar som domare.Han är ett våldsamt auktoritärt as. Är det en slump att han jobbar som domare tror ni? Inom vilken organisation får ett våldsamt auktoritärt as betalt för att vara ett våldsamt auktoritärt as? Jo, staten såklart. Tror ni han är en bra domare? Skulle du vilja ställas inför rätta med honom som domare? Jag skulle det abosolut inte iaf. Jag tvivlar på att han kommer dömas särskilt hårt, om han ens döms. Men vi får se. Om domstolen han jobbar på hade varit privat så hade han åkt ut på direkten, för vem skulle någonsin välja att ha honom som domare i en konflikt?

Expressen

3 kommentarer:

 1. Fyyyyy fan vad sorgligt att se... Så länge folk håller på så där (och folk håller tydligen på så) lär inte världen bli så mycket bättre...  Om hon växer upp och blir riktigt frisk i skallen är det rena miraklet. Förmodligen blir hon polis...

  SvaraRadera
 2. Ja, men det är nästan så att man blir mer mörkrädd av att läsa kommenterarna till videon. Är massor med folk som tycker att det inte var så farligt, andra säger bara att hon "är för gammal för att bli slagen" osv.

  Enligt Molyneux så har 90% av amerikanarna (tror jag, kanske menade han hela världen) blivit slagna iaf nån gång som barn.

  Kolla här tex

  http://en.wikipedia.org/wiki/Corporal_punishment_in_the_home

  alla delstater tillåter att man slår barnen i hemmet. Helt galet!

  När jag var i tjeckien i somras så var det en tjej som jobbade på ett gatukök typ som jag såg blev slagen av sin chef. Hon grät och jag trängde mig in och snackade med henne och honom. Hon sa typ bara "but it's work" och han var en dryg jävel som bara sa att jag skulle dra åt helvete. Wtf liksom.

  SvaraRadera
 3. Den såkallade fadern är sannerligen ett svin. Den såkallade modern med. Man slår inte den man älskar, punkt

  Statens nakna våld avslöjas för alla att se. Just såhär är det för ”medborgarna” idag, även i de såkallade demokratiska staterna. Det är ”lyd!” eller ”vi använder våld mot dig” som gäller. Ytterst är det ”lyd!” eller ”dö!” förstås.

  Vi vet att polisernas vanligaste brott är våld mot kvinnor.

  Detta eftersom yrket attraherar de människor som söker makt samt gillar att utöva våld över andra människor. Sedan förstärks deras beteende förmodligen också från deras yrke, så de tenderar att bli våldsammare med åren. Makt korrumperar får betraktas som en absolut sanning vid det här laget bara från en betraktning av världshistorien och därför; ju mer tid en personlighet blir exponerad för makt ju mer korrumperad blir den. Stanford prison experiment backar även upp detta; bara efter ett par veckor började studenterna som fick rollen som ”fångvaktare” grovt missbruka sin makt gentemot ”fångarna”. Tänk då vad som händer med poliser, som går in i sin roll i flera år, ja decennnium.....

  Så då undrar man ju vad dessa principer får för konsekvenser när de appliceras på domare, som är längre upp i våldshierarkien med ÄNNU mer makt än poliserna (kan argumenteras emot beroende på hur man ser på det, formellt på pappret har de mer makt i alla fall. Och de har helt klart högre social status). Skulle vara intressant att se någon statistisk på domares vanligaste ”illegala” brott? (förutom det de gör på en daglig basis förstås från vårt perspektiv då, men om vi tar det från etatistperspektivet som med poliserna). Deras brott borde ju vara ännu värre, vem vet deras vanligaste brott kanske inte är att slå sina kvinnor, utan just sina döttrar precis som den vidrige domaren i filmen. Döttrar, vilka är ännu mer hjälplösa än kvinnorna; det är värre att slå sin dotter än sin kvinna.

  Ju längre upp en person tar sig i statens hierarki ju mer drag av sociopati har han i allmänhet. Dels för att det nästan krävs för att övh kunna ta ta sig upp på riktigt höga nivår, dels för att makten korrumperar över tiden, och dels för att det är just dessa personligheter som maktpositioner attraherar till att börja med. Jag menar, jag skulle inte ens lita på mig själv att inte bli korrumperad genom den processen.

  SvaraRadera