lördag 8 oktober 2011

Inhemska ockupanter

Videon nedan är en Ron Paul-video som tar upp att amerikaner inte skulle acceptera att Kina har närvaro i USA. Att dessa trupper skulle verka utanför amerikansk lag och när de dödar kvinnor och barn så straffas de inte. Budskapet är att om inte amerikaner skulle acceptera det, varför skulle irak mf!?


Det som slår mig är att det som beskrivs i videon redan existerar. Enda skillnaden är att de "utländska ockupanterna" inte är utländska. Människor dödas av dessa av dessa ockupanter (som kommer undan med det). Ta tex Jose Guerena som sköts ihjäl av swat med 60 kulor i sitt hem när de gjorde en "no knock raid". Först ljög de och hävdade att han sköt först, dock visade det sig att han inte avlossat en enda kula.

Alla landområden (typ) är ockuperade av fientlig militär. Oftast pratar de samma språk som de de förtrycker. Varför accepterar de flesta dessa inhemska ockupanter men inte utländska? Vad spelar det för roll om man blir förtryckt av en amerikan eller kines? Om ett utländskt land invaderade sverige för att införa en nattväktarstat skulle jag (om jag inte helt enkelt flyttade härifrån) slåss mot svenska staten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar